Όλα τα περιεχόμενα της παρούσας ιστοσελίδας ανήκουν στη Ε.Ψ.Υ.Π.Ε και προστατεύονται από τη διεθνή νομοθεσία για τα πνευματικά δικαιώματα. Μπορείτε να "κατεβάσετε" το περιεχόμενο των ιστοσελίδων ή για προσωπική σας χρήση για μη εμπορικούς σκοπούς, αλλά δεν επιτρέπονται τροποποιήσεις ή περαιτέρω αναπαραγωγή του περιεχομένου. Δεν επιτρέπεται γενικά η αντιγραφή ή με οποιονδήποτε τρόπο χρήση του περιεχομένου.
Η Ε.Ψ.Υ.Π.Ε θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να συμπεριλαμβάνει επίκαιρη και ακριβή πληροφόρηση στην παρούσα ιστοσελίδα, αλλά δεν αντιπροσωπεύει, εγγυάται, ή βεβαιώνει την ακρίβεια, την επικαιρότητα ή την πληρότητα των πληροφοριών που παρέχονται. Η Ε.Ψ.Υ.Π.Ε δεν φέρει ευθύνη για τυχόν βλάβη που μπορεί να προκύψει ως αποτέλεσμα της πρόσβασής σας ή της αδυναμίας πρόσβασής σας στον παρούσα ιστοσελίδα, ή λόγω της εμπιστοσύνης σας σε οποιαδήποτε πληροφορία παρέχεται σ’ αυτήν.
Η παρούσα ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συμπλήρωμα ή εναλλακτική λύση για την περίθαλψη της ψυχικής υγείας. Επιπλέον, οι πληροφορίες που παρέχονται έχουν απλώς ενημερωτικό σκοπό και δεν διασφαλίζεται η ακρίβειά τους. Παρακαλείστε να μη χρησιμοποιείτε αυτήν την ιστοσελίδα ως υποκατάστατο της φροντίδας της ψυχικής σας υγείας ή των παιδιών σας. Σας προτρέπουμε να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία ή φορέα παροχής περίθαλψης της ψυχικής υγείας σχετικά με οποιαδήποτε ερωτήματα έχετε. Η ιστοσελίδα αυτή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάγνωση ή χορήγηση θεραπείας. Μην παραβλέψετε ιατρικές συμβουλές ή να καθυστερήσετε να ζητήσετε ιατρική βοήθεια, λόγω αυτών που διαβάσατε ή είδατε σ' αυτήν την ιστοσελίδα. Η παρούσα ιστοσελίδα μπορεί να παρέχει συνδέσεις (links) ή αναφορές σε άλλες ιστοσελίδες, αλλά η Ε.Ψ.Υ.Π.Ε δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των ιστοσελίδων και δεν ευθύνεται για τυχόν βλάβη που μπορεί να προκύψει λόγω του περιεχομένου τους. Οι διάφορες συνδέσεις με άλλες ιστοσελίδες παρέχονται για εξυπηρέτηση των χρηστών αυτής της ιστοσελίδας. Οποιαδήποτε ανταλλαγή πληροφοριών (communication) έχετε με τις ιστοσελίδες μας διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αυτής της ιστοσελίδας. Η Ε.Ψ.Υ.Π.Ε είναι ελεύθερη να χρησιμοποιήσει το περιεχόμενο των ανταλλαγών, συμπεριλαμβανομένων ιδεών, επινοήσεων, εννοιών, τεχνικών ή τεχνογνωσίας που περιλαμβάνονται σε αυτές τις ανταλλαγές πληροφοριών, για οποιονδήποτε σκοπό προσδιορίζεται στο σημείο εισόδου του τόπου ανταλλαγής πληροφοριών (communication) που υπάρχει στην ιστοσελίδα. Οι σκοποί μπορεί να περιλαμβάνουν την ανάπτυξη, την παρασκευή ή/και διάθεση προϊόντων ή υπηρεσιών. Ο αποστολέας των πληροφοριών στην ιστοσελίδα ή γενικότερα στη Ε.Ψ.Υ.Π.Ε, είναι υπεύθυνος για το περιεχόμενο και τα στοιχεία που αναφέρονται σ’ αυτήν, καθώς και για την ισχύ και την ακρίβειά τους.
Αυτή η ιστοσελίδα παρέχεται στους επισκέπτες της ως υπηρεσία. Η Ε.Ψ.Υ.Π.Ε διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει, να τροποποιήσει ή να συμπληρώσει το περιεχόμενο αυτών των ιστοσελίδων οποιαδήποτε στιγμή, για οποιονδήποτε λόγο, χωρίς να ειδοποιήσει κάποιο πρόσωπο.
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Η Ε.Ψ.Υ.Π.Ε διαθέτει δωρεάν τις ιστοσελίδες της σε όλους τους χρήστες με αποκλειστικό σκοπό την ενημέρωσή τους σε θέματα σχετικά με την ψυχική υγεία, καθώς και την παροχή πρόσβασης σε πηγές του Διαδικτύου σχετικές αυτήν. Η ακρίβεια των ιστοσελίδων της Ε.Ψ.Υ.Π.Ε, οι πληροφορίες και οι πηγές που αναφέρονται δεν διασφαλίζονται, εγγυώνται ή προορίζονται να υποκαταστήσουν τις επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές ή να έλθουν σε αντίθεση με ιατρικές συμβουλές που έχουν παρασχεθεί ή με κάθε είδους ιατρική φροντίδα.
Όλο το υλικό αυτού του server και της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, της διάταξης και της οργάνωσης των ιστοσελίδων, ανήκουν στη Ε.Ψ.Υ.Π.Ε και αποτελούν πνευματική της ιδιοκτησία. Επιτρέπεται μόνο η προσωπική χρήση αυτού του υλικού, δηλαδή μπορείτε να έχετε πρόσβαση, να «κατεβάσετε› ή να εκτυπώσετε αυτό το υλικό για προσωπική σας χρήση, ενώ απαγορεύεται ρητά κάθε είδους εμπορική χρήση. Θεωρούμε ότι συμφωνείτε να μην τροποποιήσετε ή διαγράψετε τους όρους σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα ή την ιδιοκτησία που αναφέρονται στο υλικό που θα «κατεβάσετε› από τις ιστοσελίδες της Ε.Ψ.Υ.Π.Ε ή από τις ιστοσελίδες στις οποίες έχετε πρόσβαση μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Αιτήσεις για άδεια της Ε.Ψ.Υ.Π.Ε για δημοσίευση, αντιγραφή, αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά ή την χρήση οποιωνδήποτε από τα στοιχεία που περιέχονται στις ιστοσελίδες της θα πρέπει να αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

donation-banner2