• 116 111

  Η ευρωπαϊκή «Γραμμή στήριξης παιδιών και εφήβων 116 111» είναι μια συμβουλευτική τηλεφωνική γραμμή αποκλειστικά για παιδιά και εφήβους έως 18 ετών.

  Μπορεί να τηλεφωνήσει ανώνυμα οποιοδήποτε παιδί ή έφηβος νιώθει την ανάγκη βοήθειας, υποστήριξης ή συμβουλής σε θέματα ψυχικής υγείας, για οτιδήποτε μπορεί να τον απασχολεί,  χωρίς κόστος από κινητό ή σταθερό τηλέφωνο.

 • 111 30

  Γραμμή αποκλειστικά για εκπαιδευτικούς | 11130

  Είναι μια γραμμή αποκλειστικά για εκπαιδευτικούς που θέλουν να μιλήσουν για θέματα που αφορούν στον εκφοβισμό.

  Η γραμμή λειτουργεί καθημερινά από τις 08:30 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι.

 • 801 801 1177

  Η «Γραμμή-Σύνδεσμος 801 801 1177» για την ψυχοκοινωνική υγεία παιδιών και εφήβων απευθύνεται αποκλειστικά σε γονείς και ενήλικες που θέλουν να μιλήσουν για κάποιο θέμα ψυχικής υγείας που τους απασχολεί σε σχέση με ένα παιδί ή έναν έφηβο.

  Λειτουργεί από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 9:30 το πρωί ως τις 20:30 το βράδυ και Σάββατο  από τις 9.30 το πρωί ως τις 14.00 το μεσημέρι.

   

donation-banner2

Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.) ιδρύθηκε το 1991 και αποτελεί έναν από τους πρώτους φορείς που δραστηριοποιήθηκαν στην Ελλάδα, με σκοπό την προώθηση της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης και την ανάπτυξη του μοντέλου της κοινοτικής φροντίδας της ψυχικής υγείας του παιδιού και του εφήβου. Η Ε.Ψ.Υ.Π.Ε. αναπτύσσει δραστηριότητες στους τομείς της λειτουργίας νέων, πρότυπων υπηρεσιών (μονάδες ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης), της υλοποίησης προγραμμάτων και παρεμβάσεων προαγωγής της ψυχικής υγείας του παιδιού και του εφήβου, της διενέργειας, σχετικών ερευνών και ανάλογων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, των εκδόσεων και της παραγωγής εκπαιδευτικών ταινιών. Επίσης, διοργανώνει επιστημονικές ημερίδες, συμπόσια και συνέδρια.

Εργασία πλήρους ή μερικής απασχόλησης σε κλινικό επίπδεο αλλά και σε επίπεδο Κοινότητας με ενήλικες, οικογένειες, παιδιά, εφήβους, νέους και άμεση έναρξη απασχόλησης.

Απαραίτητα προσόντα για υποβολή αιτήματος ενδιαφέροντος:

-Τριετής (3) κατά το ελάχιστο εργασιακή εμπειρία σε έμμισθη θέση στην Ελλάδα ή το εξωτερικό με κλινικό ή/και ερευνητικό αντικείμενο.

-Επιθυμητός μεταπτυχιακός τίτλος Σπουδών Ελλάδας ή εξωτερικού επιπέδου MSc ή PhD

-Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος

-Άριστη γραπτή και προφορική γνώση της Αγγλικής γλώσσας (γνώση επιπλέον γλώσσας θα εκτιμηθεί ανάλογα)

-Άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ (περιβάλλον MSOFFICE, χρήση διαδικτύου, σελίδες κοινωνικής δικτύωσης κλπ. Γνώση σε γραφιστικά πακέτα θα εκτιμηθεί ανάλογα)

-Αποστολή συστατικής επιστολής από τελευταία εργασία μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας (Τηλέφωνο, Ηλεκτρονική και Ταχυδρομική Διεύθυνση) του τελευταίου εργοδότη

Η επιλογή θα γίνει με αξιολόγηση του βιογραφικού και κατά περίπτωση με συνέντευξη.

Αποστολή αιτήματος (βιογραφικό, σύμφωνα με τα παραπάνω και συστατική/ές επιστολές) μόνοηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη " 2015SOC"

Επικοινωνία θα πραγματοποιηθεί μόνο με τους υποψηφίους που θα κληθούν για συνέντευξη. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής 28 Φεβρουαρίου 2015.

  H E.Ψ.Υ.Π.Ε. είναι μέλος των διεθνών οργανισμών:mhe-logo      eurochild-logo      ECCL-logo      chi-logo